Haberler

Çankaya'nın Başarı Örneği Macaristan'da Sunuldu

Çankaya Belediyesi, üyesi olduğu Sağlıklı Kentler Birliği’nin bu yıl Macaristan’da düzenlenen yıllık iş konferansına katıldıDünya Sağlık Örgütü (DSO) işbirliğiyle Macaristan’ın Pecs kentinde Sağlıklı Kentler Birliği Yıllık İş Konferansı’na Çankaya Belediyesini temsilen Belediye Başkan...

Çankaya Belediyesi, üyesi olduğu Sağlıklı Kentler Birliği'nin bu yıl Macaristan'da düzenlenen yıllık iş konferansına katıldı

Dünya Sağlık Örgütü (DSO) işbirliğiyle Macaristan'ın Pecs kentinde Sağlıklı Kentler Birliği Yıllık İş Konferansı'na Çankaya Belediyesini temsilen Belediye Başkan Yardımcısı Gülsün Bor Güner başkanlığında bir heyet katıldı.

Avrupa'nın pek çok ülkesinden yerel yönetimlerin katıldığı Yıllık İş Konferansı'nda, Çankaya Belediyesi'nin sağlıklı kent başlığı altında hayata geçirdiği proje ve çalışmalar hem basılı materyal hem de sözlü sunumlarla Avrupa kentleri yöneticileri ile paylaşıldı.

"Belediyemizin sosyal projeleri büyük ilgi görmüştür"

Sağlıklı Kentler Birliği Yıllık İş Konferansı'na ilişkin bilgi veren Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Mutlulukla söylüyorum ki, temel hedefi 'herkes için sağlık ve sağlıkta eşitlik' olan belediyemizin sosyal projeleri büyük ilgi görmüştür. Özellikle "Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Çankaya Belediyesi Örneği" konulu bildirimiz, Belediyemizin kadın hakları ve kadın erkek eşitliği alanındaki çalışmalarını diğer üye kentlere anlatması açısından kıymetlidir. Bu tür işbirliği ve deneyim paylaşımlarının yerel yönetimleri daha da güçlendireceğini ve hizmet kalitesini artırarak halkı daha da mutlu ve huzurlu kılacağını düşünüyorum" dedi.

DSO Konferans Sekreterliği tarafından ana oturumlarda sunulmaya değer görülen bildirinin yanı sıra Çankaya Belediyesi Eşitlik Eylem Planını da aynı oturumda İspanya'dan Barcelona, İngiltere'den Liverpool ve İtalya'dan Modena kentlerinin konuşmacı olduğu oturumda sunuldu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dünya Sağlık Örgütü Çankaya Belediyesi Macaristan Yerel Haberler

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Bakmadan Geçme

24 Mayıs Cuma yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? 24 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 24 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 23 Mayıs Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 23 Mayıs Perşembe 2024? #128250 Çorum'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! Çorum'da deprem şiddeti kaç, merkez üssü neresi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 34. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli öğretmenlik başvuru nasıl olur? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Eyvah Eyvah 2 konusu nedir? Eyvah Eyvah 2 oyuncuları ve Eyvah Eyvah 2 özeti! Eyvah Eyvah 2 nerede çekildi, konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Eyvah Eyvah 2 hangi il ve ilçede çekildi? Ali Koç'un yönetim kurulu listesi belli oldu! Yönetimde Acun Ilıcalı var mı?
Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title